ขายด่วน บ้านเดี่ยว เดอะ คลิฟฟอร์ด แม่ริม เชียงใหม่ เนื้อที่ 71.4 ตร.ว. 2 ห้องนอน 2 ห้องน้ำ KRTP95032

WX9J+VJ8 Mueang Kaeo, Mae Rim District, Chiang Mai, ประเทศไทย

For Sale ฿4,500,000
 • Bedrooms 2
 • Bathrooms 2
 • ขนาดพื้นที่ 71.4 sq wah

185

KRTP95032

KRTP95032

Housing Estate

Property Description

ขายด่วน บ้านเดี่ยว เดอะ คลิฟฟอร์ด แม่ริม เชียงใหม่ เนื้อที่ 71.4  ตารางวา 

2 ห้องนอน 2 ห้องน้ำ


รหัสทรัพย์: KRTP95032


สัมผัสวิถีชีวิตอันเรียบง่ายที่มาพร้อมบรรยากาศของธรรมชาติอันร่มรื่นได้ที่ The Clifford Chiang Mai โครงการบ้านเดี่ยวคุณภาพสไตล์ยุโรปที่มีประเภทบ้านให้เลือกมากถึง 6 แบบด้วยกัน พิถีพิถันในการออกแบบที่โดดเด่นด้วยการคัดเลือกวัสดุชั้นดีมาใช้ในการตกแต่งบ้าน ภายใต้แนวคิดสมาร์ทโฮมเพื่อการประหยัดพลังงานและเป็นมิตรกับสิ่งแวดล้อม ที่จะทำทุกตารางนิ้วภายในบ้านมีแต่ความสะดวกสบาย ที่มาพร้อมระบบรักษาความปลอดภัยในโครงการถึง 5 ชั้น ตอบโจทย์ความเหนือกว่าด้วยระบบการก่อสร้างแบบ Insulated Cavity Wall (ผนังสองชั้นติดตั้งฉนวนกันความร้อน) แห่งแรกในจังหวัดเชียงใหม่

เพื่อตอกย้ำคุณภาพชีวิตที่สมบูรณ์แบบ เติมเต็มการอยู่อาศัยด้วยพื้นที่ส่วนกลางที่ออกแบบให้ลูกบ้านได้ใช้เวลาร่วมกันอย่างมีความสุขและสร้างสังคมที่ยั่งยืน ไม่ว่าจะเป็น คลับเฮาส์ พื้นที่ทำงานร่วมกัน เลนปั่นจักรยาน และสวนสาธารณะ เป็นต้น สะดวกสบายในการใช้ชีวิตด้วยทำเลที่พรั่งพร้อมไปด้วยแหล่งอำนวยความสะดวกรอบด้าน อาทิเช่น แม็คโคร แม่ริม, มหาวิทยาลัยแม่โจ้, โรงพยาบาลสันทราย และอื่น ๆ อีกมากมาย

ประเภทและขนาดบ้าน Verly 3 ห้องนอน 3 ห้องน้ำ Lynn 3 ห้องนอน 3 ห้องน้ำ Amherst 3 ห้องนอน 3 ห้องน้ำ Pittsfield 3 ห้องนอน 3 ห้องน้ำ Handen 3 ห้องนอน 2 ห้องน้ำ Pittsfield 4 ห้องนอน 3 ห้องน้ำพื้นที่ใช้สอยเริ่มตั้งแต่ 139-201 ตร.ม. สิ่งอำนวยความสะดวกคลับเฮาส์สวนสาธารณะเลนปั่นจักรยาน พื้นที่ทำงานร่วมกัน กล้องวงจรปิดระบบรักษาความปลอดภัยตลอด 24 ชม. การเดินทางด้วยรถยนต์ส่วนตัว สามารถเริ่มต้นจากเทศบาลตำบลแม่ริม แล้วให้มุ่งหน้าทางทิศใต้ ไปตามถนนหมายเลข 1260 เพียง 27 เมตร แล้วให้เลี้ยวซ้าย เข้าสู่ถนนหมายเลข 1260 เดินทางต่อไปอีก 2.3 กิโลเมตร จากนั้นให้เลี้ยวซ้ายแล้วขับไปเพียง 47 เมตร จะพบกับตัวโครงการอยู่ทางด้านขวามือ


ที่ตั้ง: โครงการ เดอะ คลิฟฟอร์ด ตำบลเหมืองแก้ว อำเภอแม่ริม จังหวัดเชียงใหม่

พิกัด: https://goo.gl/maps/Q3SRSPZvh8ZUn7417

เนื้อที่: 71.4 ตารางวา


*** ราคา  4.5  ล้าน บาท ***


จำนวนแบบบ้าน 8 แบบ

พัฒนาโดย บริษัท ซี เอ็น แอสเส็ท จำกัด

เนื้อที่โครงการ 72 ไร่ 3 งาน 71 ตรว

ที่ดินแปลงหัวมุม ติดสวน เพิ่มแปลงละ 50,000 บาท

ส่วนกลางตารางวาละ 10 บาท

โครงการเหมาะสำหรับการอยู่อาศัยบุคลากรของ ม.แม่โจ้ ตั้งแต่การใช้วัสดุปูพื้นไวนิลลายไม้ และเลือกใช้สุขภัณฑ์ประหยัดน้ำ มีถังขยะแยกขยะรีไซเคิลภายในบ้าน ทำให้เห็นว่าโครงการมีการใส่ใจเรื่องสิ่งแวดล้อมเป็นอย่างดี โครงสร้างผนังเป็นระบบบ้านเย็น ซึ่งใช้ผนังสองชั้นติดตั้งฉนวนกันความร้อน ทำให้ช่วยลดความร้อนจากภายนอกได้ ทั้งยังออกให้มีหลังคาทรงสูงพร้อมติดตั้งฟลอย์สะท้อนความร้อน ใช้ฝ้าระบายอากาศ ภายนอกบ้านมีการใช้บล็อกปูพื้น Cool Plus Block ที่สามารถกักเก็บน้ำในตัวได้ ช่วยลดอุณหภูมิบริเวณนั้นได้ ตอบโจทย์คนรุ่นใหม่ด้วยการควบคุมระบบภายในบ้านผ่านแอฟพลิเคชั่นในมือถือ ทำให้ชีวิตสะดวกสบาย ตั้งแต่ระบบไฟ LED, ระบบไฟสนามแบบโซล่าเซลล์, ระบบปรับอากาศภายในบ้าน รวมไปถึงระบบรักษาความปลอดภัยที่มีมาให้อย่างครบครัน ตั้งแต่ระบบกล้องวงจรปิด เซ็นเซอร์ตรวจจับความเคลื่อนไหว อุปกรณ์ตรวจจับควันไฟ และ เซ็นเซอร์แม่เหล็กตรวจจับผู้บุกรุกที่ติดตั้งที่ประตูและหน้าต่าง ทำให้ผู้อยู่อาศัยรู้สึกอุ่นใจมากขึ้น

บ้าน Smart Eco Home สไตล์ยุโรป บรรยากาศแบบรีสอร์ท มีการออกแบบและการคัดเลือกวัสดุที่สวยงามและเข้ากับสไตล์ยุโรป บนเนื้อที่กว่า 72 ไร่ ภายในบ้านออกแบบให้เหมือนกับบ้านต่างประเทศ เพิ่มฟังก์ชั่น Foyer หน้าบ้าน ห้องซักผ้า ห้องเก็บของใต้บันได และ Terrace กว้างหลังบ้านสำหรับพักผ่อนอย่างเป็นส่วนตัว มีการเชื่อมต่อพื้นที่รับแขกกับพื้นที่รับประทานอาหารและครัวเข้าด้วยกัน ทำให้ภายในบ้านดูกว้าง ฝ้าเพดานสูงไม่อึดอัด เลือกใช้หน้าต่างบานใหญ่ทำให้ภายในบ้านไม่มืด บริเวณหน้าต่างยังมีพื้นที่สำหรับวางของตกแต่งได้ด้วย นอกจากนี้ ส่วนกลางของโครงการมีให้บริการอย่างครบครันตั้งแต่ คลับเฮ้าส์ ฟิตเนส สระว่ายน้ำ สวนหย่อม และ สนามเด็กเล่น อุ่นใจด้วยระบบรักษาความปลอดภัยอย่างครบครันตั้งแต่ CCTV, Keycard เข้าออกโครงการ และ เจ้าหน้าที่รักษาความปลอดภัยตลอด 24 ชม.

อำเภอสันทราย เป็นอำเภอที่มีการพัฒนาโครงการในรูปแบบที่อยู่อาศัยมาอย่างต่อเนื่อง  และเป็นแหล่งที่อยู่อาศัยที่มีความหลากหลาย เนื่องจากเป็นย่านที่มีสิ่งอำนวยความสะดวกมากมายไม่ว่าจะเป็น ตลาดรวมโชค  มีโชคพลาซ่า เทสโก้โลตัสสาขาใหญ่ที่สุดของจังหวัด พร้อมเป็นที่ตั้งของสถาบันการศึกษาชื่อดัง มหาวิทยาลัยแม่โจ้ มองในการลงทุนต้องพิจารณาตำแหน่งที่ตั้ง  ถ้าอยู่ช่วงใกล้ๆกับตลาดรวมโชค  ถือว่าเป็นทำเลที่เหมาะกับการซื้อเพื่อเป็นที่อยู่อาศัยเพราะในทำเลที่มีสิ่งอำนวยความสะดวกระดับนี้  ราคาที่อยู่อาศัยสูงขึ้นอย่างรวดเร็วและมีรูปแบบทั้งแนวราบและแนวสูง

ย่านนี้เป็นแหล่งที่อยู่อาศัยของชาวต่างชาติสามารถที่จะเป็นการลงทุนในรูปแบบการเช่าได้ และยังมีแหล่งว่าจ้างงานขนาดใหญ่แบบโลตัส ช่วงตำบลหนองจ๊อมเป็นที่ตั้งของโครงการขนาดใหญ่ของบริษัท แลนด์แอนด์เฮ้าส์ จำกัด (มหาชน) ที่มีบ้านอยู่หลายระดับราคาตั้งแต่ทาวน์เฮ้าส์ ราคาล้านกว่าบาทไปจนถึงบ้านเดี่ยวราคาหลายสิบล้านและที่โครงการจากแสนสิริที่เปิดขายอยู่ในระดับราคาเกือบสิบล้านบาท สะท้อนให้เห็นกำลังซื้อรับสูง และเนื่องจากเส้นทางการเดินทางค่อนข้างสะดวกทั้งรถส่วนตัวและรถโดยสารประจำทาง

ส่วนในช่วงของมหาวิทยาลัยแม่โจ้จะมีรูปแบบที่อยู่อาศัยแบบแนวราบสำหรับบุคลากรของมหาวิทยาลัยในราคาไม่สูงมากนั้น และมีในรูปแบบของคอนโด อพาร์ทเมนท์ให้เช่าเนื่องจากอยู่ในย่านที่มีนักศึกษา ถ้าลงทุนให้เช่าถึงจะได้อัตราค่าเช่าไม่สูงมากนัก แต่จะมีโอกาสที่จะมีผู้เช่าต่อเนื่อง ราคาประเมินของที่ดินในย่านนี้ อยู่ระหว่าง  3,500 – 20,000 บาท  แตกต่างกันตามสภาพแวดล้อม

 


ลักษณะเด่น :

 • ใกล้โรงพยาบาลสันทรายและมหาวิทยาลัยแม่โจ้
 • โครงการบ้านเดี่ยวคุณภาพสไตล์ยุโรป
 • มีการรักษาความปลอดภัย (รปภ) CCTV, Key card, ระบบจอมอนิเตอร์ บันทึกตรวจการเข้า-ออกโครงการ, ระบบบันทึกประวัติการเข้า-ออกของบุคคลภายนอก และเจ้าหน้าที่รักษาความปลอดภัย 24 ชั่วโมง
 • สิ่งอำนวยความสะดวกในโครงการ, สระว่ายน้ำ, สวนสาธารณะ, สนามเด็กเล่น, ฟิตเนส, คลับเฮาส์

สถานที่ใกล้เคียง :

 • ติดถนนชียงใหม่ – แม่โจ้
 • โรงพยาบาลสันทราย 300 เมตร
 • มหาวิทยาลัยแม่โจ้ 1 กม.
 • แม็คโคร แม่ริม 5 กม.
 • เทศบาลเมืองแม่โจ้ 7 กม.
 • โครงการตั้งอยู่ห่างจากตัวเมืองเชียงใหม่ 12 กม

สนใจติดต่อ: ไบรอัน – Mobile: 095-519-8898
WhatsApp: 0955198898
LineID: ToTaKae
Facebook: https://www.facebook.com/KrutzRealty
Website: https://www.KrutzRealty.com

Please contact/โทรติดต่อ: ไบรอัน 095-519-8898 *** รหัสทรัพย์: KRTP95032


เทพฤทธิ์ พร้อมมูล [ไบรอัน] | Bryan Prommoon – TP95

Bryan vCard QRCodeรหัสตัวแทน: TP95
Mobile: 095-519-8898
Email: Tapparit.P@KrutzRealty.com
LineID: ToTaKae
LineID Link: https://line.me/ti/p/Opf9cseDew

 

 

Urgent sale, detached house, The Clifford, Mae Rim, Chiang Mai.  Area 71.4 sq m, 2 bedrooms, 2 bathrooms

Experience a simple way of life that comes with a lush natural atmosphere at The Clifford Chiang Mai, a quality single-detached house project in European style with up to 6 home types to choose from, meticulous in outstanding design by selecting the finest materials used in home decoration. Under the Smart Home concept for energy saving and environmental friendliness. To make every square inch of the house bring only comfort. That comes with a 5-layer security system in the project, answering the need for superiority with the first Insulated Cavity Wall construction system (double-layered walls with insulation) in Chiang Mai Province.

 

To emphasize the perfect quality of life Complete your living with common areas designed for residents to spend time together happily and create a sustainable society, such as a clubhouse, co-working space. cycling lane and parks, etc. Convenient to live in a location that is fully equipped with surrounding amenities such as Makro Mae Rim, Maejo University, San Sai Hospital and many others.

 

House type and size: Verly 3 bedrooms, 3 bathrooms, Lynn 3 bedrooms, 3 bathrooms, Amherst 3 bedrooms, 3 bathrooms, Pittsfield 3 bedrooms, 3 bathrooms, Handen 3 bedrooms, 2 bathrooms, Pittsfield 4 bedrooms, 3 bathrooms, usable area starting from 139-201 sq m. Facilities, clubhouse, park, cycling lanes co-working space CCTV and 24-hour security system. Traveling by private car. Can start from Mae Rim Subdistrict Municipality Then head south. Follow road number 1260 for only 27 meters and turn left. Enter road number 1260, continue for another 2.3 kilometers, then turn left and drive only 47 meters, you will find the project on the right-hand side.


Location : The Clifford Chiang Mai, Mueang Kaeo, Mae Rim, Chiang Mai

Map : https://goo.gl/maps/Q3SRSPZvh8ZUn7417


Sale Price: 4,500,000 Baht


Number of house designs: 8

Developed by C.N. Asset Company Limited.

Project area 72 rai 3 ngan 71 sq m.

Corner plot of land next to the garden, additional 50,000 baht per plot.

Central area is 10 baht per square wa.

 

The project is suitable for the residence of Maejo University personnel, starting with the use of wood pattern vinyl flooring materials. and choose to use water-saving sanitary ware There is a trash can for separating waste and recycling within the house. It shows that the project has taken great care of the environment. The wall structure is a cold house system. which uses two layers of walls with insulation installed. This helps reduce heat from outside. It also has a high roof with heat-reflecting foil installed. Use a ventilation ceiling. Outside the house, Cool Plus Block flooring blocks are used that can store water within. Helps reduce the temperature in that area. Meet the needs of the new generation by controlling home systems through mobile applications. make life comfortable From LED lighting systems, solar cell field lighting systems, home air conditioning systems. Including a complete security system. Since the CCTV system motion sensor Smoke detectors and intruder magnetic sensors installed on doors and windows. Makes residents feel more at ease.

 

Smart Eco Home, European style, resort atmosphere. It has a beautiful design and selection of materials that fits the European style. On an area of ​​over 72 rai, the inside of the house is designed to be similar to a foreign house. Add the function of a foyer in front of the house, a laundry room, a storage room under the stairs, and a wide terrace at the back of the house for relaxing in privacy. The living area is connected to the dining area and kitchen. Makes the inside of the house look spacious High ceilings are not uncomfortable. Opt for large windows to keep the inside of the house from being dark. The window area also has space for placing decorations. In addition, the central part of the project has full services from a clubhouse, fitness center, swimming pool, garden and playground. Peace of mind with a complete security system from CCTV, Keycard entry and exit. Project and security personnel 24 hours a day.

 

San Sai District is a district that has continuously developed residential projects. and is a source of diverse habitats Because it is an area with many amenities, such as Ruamchok Market, Meechok Plaza, Tesco Lotus, the largest branch in the province. Ready to be the location of a famous educational institution. Maejo University. When considering investing, you must consider the location. If you are near Ruam Chok Market It is considered an ideal location for purchasing as a residence because it has this level of amenities. Housing prices are rising rapidly and take on both low-rise and high-rise forms.

 

This area is a residential area for foreigners and can be used as an investment in the form of rentals. And there is also a large employment source like Lotus. Nong Chom Subdistrict is the location of the company's large projects. Land and Houses Public Company Limited There are houses at many price levels, from townhouses. Prices of over a million baht to single-detached houses priced in the tens of millions and projects from Sansiri open for sale at prices close to ten million baht. It reflects high purchasing power. And because the travel route is quite convenient for both private cars and buses.

 

As for Maejo University, there will be a horizontal housing model for university personnel at a not very high price. and is available in the form of a condo The apartment is for rent because it is in a student area. If investing in renting, the rental rate will not be very high. But there will be an opportunity to have continuous tenants. The appraised value of land in this area is between 3,500 - 20,000 baht, varying according to the surrounding environment.

 

Feature:

 • Near Sansai Hospital and Maejo
 • European style quality detached house project.
 • There is security (security guard) CCTV, Key card, monitor system. Project entry-exit inspection record, system for recording entry-exit history of outsiders. and 24-hour security guards
 • Project amenities, swimming pool, park, playground, fitness, clubhouse.

 

Nearby Attractions:

 • Next to Chiang Mai - Maejo Road.
 • San Sai Hospital 300 meters
 • Maejo University 1 km.
 • Makro Mae Rim 5 km.

 

สนใจติดต่อ : ไบรอัน
Mobile. 0955198898
LineID : 0955198898
FB : https://www.facebook.com/KrutzRealty
Website : https://www.KrutzRealty.com

 

Visited 223 times, 1 Visit today

Tagged In home for sale chiangmai and house for sale Chiangmai

Reviews are disabled, but trackbacks and pingbacks are open.

Related Properties